Nyproduktion Hannabad 1373


Nu finns en möjlighet för dig som vill ha ett vackert boende nära naturen. Här bor man med 5 minuters promenad från Hannabadsåsens Naturreservat med sin vackra bokskog och Hannabadssjön med flera badplatser samtidigt som man snabbt kommer till Markaryd som har ett stort serviceutbud. Här kommer två hus om vardera 124 kvm att uppföras där du har möjlighet att göra egna tillval och skapa ditt eget drömboende. Husen kännetecknas av ett modernt och tidlöst formspråk anpassade efter platsens speciella förutsättningar. Dess väl genomtänkta utformning och höga kvalitet i materialval skapar såväl hållbara som vackra exteriörer och interiörer.


Byggnad:


Grundläggning: Platta på mark.
Bärande stomme: Trästomme.
Fasad: Stående falsträpanel i olika bredder.
Yttertak: Bandat plåttak.
Fönster och dörrar: Aluminiumklädda träfönster. Entrédörrar i trä med fönster. Dörrar till uteplats är aluminiumklädda trädörrar med stora fönster.
Innerväggar: Samtliga innerväggar i trä, OSB och med gipsbeklädnad. Spacklat och målat.
Innertak: Gipsbeklätt undertak, slätspacklat och målat.
Badrum: Kakel och klinker på väggar och golv.
Tvätt-/teknikrum: Kakel på golvytor.
Värme och ventilation: Byggnaden värms upp med frånluftsvärmepump från Nibe. I systemet tas värmeenergin i den förbrukade ventilationsluften tillvara istället för att gå direkt ut i det fria. Värmen distribueras genom golvvärme.
El och belysning: I bostaden kommer finnas belysningsarmaturer i våtutrymmen. I övriga rum finns lamputtag. Utvändig belysningsarmatur samt eluttag på uteplats. Elinstallation enligt svensk standard.
Uteplats: Tralldäck, ca 53kvm.
Avlopp: Fastigheten kommer ha ett eget minireningsverk.
Fiber: Fiberanslutning tillkommer.

Fakta 

Byggnadstyp: 1-plansvilla i vinkel

Ort: Hannabad, Markaryd

Adress: Hannabad 1373

Storlek: 4 rum varav 3 sovrum

Boarea: 124 kvm

Tomtarea: 1620 kvm

För kontakt: fastighetsbyran.com

Mäklare: Anna Hesselstedt