Välkommen till Möllan!


 

Möllan ligger beläget på Skärsjödalsvägen och Möllegatan i Markaryd. Området är nybyggt i slutet av 2020 och har 3 st tvåvåningshus med hyresrätter. Fastigheterna är belägna i ett bostadskvarter knappt 1 kilometer från centrala Markaryd. Lägenheterna ligger i anslutning till grönområde med vatten och olika promenadstråk. Endast några hundra meter från lägenheterna finns en nyanlagd lekplats för barnen att leka på. Inte långt därifrån finns fotbollsplanen Skärsjövallen som öppnas upp under sommarhalvåret för fotbollsmatcher. Det finns även tillgång till att spela utomhustennis.  Du har ca 1,2 kilometer till tåg- och busshållplats.

 

Möllan består av 20st lägenheter i 3 olika storlekar: 4st 1 rok, 12st 2 rok och 4st 3 rok. Lägenheterna har ca 2,5 m i takhöjd och öppen planlösning med mycket ljusinsläpp.
Golvvärme i alla rum. Alla kök har stänkskydd ovan diskbänk, integrerad mikrovågsugn och diskmaskin. Helkaklade badrum med tvättmaskin/torktumlare. FTX ventilationssystem. Fiberanslutning i alla lägenheter.

 

Lägenheterna färdigställdes 2020.

Möllan

Bostadstyp: Hyresrätter i loftgångshus.

Lägenhetstyper: 1 rok på 36kvm, 2 rok på 55kvm, 3 rok på 68kvm.

Antal lägenheter: 20 st.

Lägenheterna är belägna på Möllegatan och Skärsjödalsvägen i Markaryd.